Szellemgyógyászat I-II-III

Aktív Szellemgyógyászat tanfolyam
F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemgyógyászatnak" nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely ma is egyedülállóan hatékony a betegségek megszüntetésében.
A szellemgyógyászat gyors segítséget nyújt az akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást ad a gyógyulás elősegítésében. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal, például az AROLO-val, mert a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését illetve megszűnését szolgálja, az AROLO pedig a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.
R.A.I. tanáraiként (lásd www.rai.hu) oktatjuk az Aktív Szellemgyógyászatot, melynek az I. és a II. szintjét taníthatjuk. Az Aktív Szellemgyógyászat mesterfokozatait csak a R.A.I.-nál lehet elvégezni. Ez egy több lépcsőből álló rendszer, melynek fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. Az IV. fokozathoz tartozik például az úgynevezett „pszi-sebészetet” is, a vér nélküli energetikai műtét, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak.

Aktív Szellemgyógyászat I.
A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyam az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről is képet nyújt. Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik. Ilyenek például a csakrák, kundalini erő vagy a harmadik szem. Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.

Tanfolyamok ideje: 1 nap
2017

február 05. szombat

Tanfolyam díja: 9 000.- Ft. A tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.
Az I., II. tanfolyam 1 napon lessz megtartva!!!

Oktató: Klement Anna és Klement Ottó

Jelentkezés a tanfolyamra >>

Aktív Szellemgyógyászat II.
A tanuló megismeri az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulja, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítja a távkezelés módszereit. Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül mellé, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki elősegítve fejlődését.

Feltétele: Aktív Szellemgyógyászat I. elvégzése

Tanfolyamok ideje: 1 nap
2017
január 15. vasárnap
február 11. szombat


Tanfolyam díja: 9 000.- Ft. A tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.
Az I., II. tanfolyam 1 napon lessz megtartva!!!

Oktató: Klement Anna és Klement Ottó


Jelentkezés a tanfolyamra >>

Aktív Szellemgyógyászat III.
Az eddig tanult technikák átismétlése után a tanuló megismeri a gyógyítók személyiségjegyeit, majd új technikákat sajátít el. A tanfolyam során megtanulja az energetikai injekció, a lézer-technika kivitelezésének módját, alkalmazásának lehetőségeit és betekintést nyer a hipnózis alapjaiba.

Előfeltétele: Aktív Szellemgyógyázsat II. elvégzése

Tanfolyam ideje: 1 nap
Tanfolyam díja: 16.000.- Ft.
Tanfolyam időpontjai: Szervezés alatt
Időpontja: 09:00-18:00 Nagy csoport esetén elhúzódhat 20:00-ig
Oktató: Borbély János

Jelentkezés a tanfolyamra >>