Reiki I-II-mester tanfolyam

Reiki tanfolyamok
A REIKI japán eredetű szó, jelentése egyetemes Isteni energia, mely az intelligens Isteni energia közvetítésén alapul. Kizárólag a gyógyulást, a gyógyulttá válást valamint az emberi, állati és növényi egység megtartását szolgálja.
Testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. Könnyen és gyorsan alkalmazható, hatékony módszer. Segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. Beindítja az öngyógyító mechanizmusokat, fájdalomcsillapításra is nagyszerűen alkalmazható.
A REIKI elsajátítása és alkalmazása mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, ezzel segíti az egészség megőrzését. R.A.I. tanáraiként (lásd www.rai.hu) oktatjuk a REIKI-t, melynek az I., II., és a Mester szintjét taníthatjuk. REIKI tanári szintet csak a R.A.I.-nál lehet elvégezni.
reiki_tanfolyam.gif

REIKI I.
Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.


Tanfolyam ideje: 1 nap
Tanfolyam díja: 7.900.- Ft. A reiki tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.
Oktató: Tekes Katalin
1napos ( 9:00-17:00, nagyobb létszám esetén elhúzódhat 20:00-ig)
Tanfolyamok időpontja :


2017
február 04. szombat
Jelentkezés a tanfolyamra >>


REIKI II.
A tanulók megismerkednek a II. REIKI fokozat szimbólumaival és azok alkalmazásával. A beavatással ismét megemelkedik a rezgésszám és az energiaszint. Lehetővé válik a mentális eredetű problémák kezelése, illetve a távkezelés is.


Feltétele: REIKI I. elvégzése
Tanfolyam ideje: 1 nap, 9-18h
Tanfolyam díja: 15 500.- Ft. A reiki tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.
Oktató: Tekes Katalin
Tanfolyamok időpontja:
2017.
február 25. szombat

Jelentkezés a tanfolyamra >>

REIKI MESTER
Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A beavatáson keresztül többszörösére emelkedik a rezgésszám és az energiaszint. A kapott szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához.


Feltétele: REIKI II. elvégzése
Tanfolyam ideje:
1 nap, 9-18h
Tanfolyam díja: a két nap összesen 44 000.- Ft. A reiki tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.
Oktató: Klement Anna, Tekes Katalin és Klement Ottó
Tanfolyamok időpontja: 2011.12.08 (csütörtök)


Jelentkezés a tanfolyamra >>


Gyerek Reiki tanfolyam I-II. 8 éves kortól Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését. Gyakorlás során megtanulja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek.


Reiki I. tanfolyam ideje 1nap
Tanfolyamok időpontja: 2014. április 19. szombat, vagy 20. vasárnap (7 éves kortól)
Tanfolyam díja : 7.900.-Ft
A reiki tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.
Oktató: Tekes Katalin

Reiki II. tanfolyam ideje : 1nap
Tanfolyam díja : 15.500.-Ft
Oktató: Tekes Katalin

Jelentkezés a tanfolyamra >>