Numerológiai elemzés

A numerológia (számmisztika) az asztrológia édestestvére, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből következtet életünk, személyiségünk legfontosabb jellemzőire. A számok szimbólum rendszere megmutatja sorsunkat, életfeladatunkat, személyiségünket, jellemünket, jó és rossz tulajdonságainkat, a hozzánk illő foglalkozást, gyermekkorunkat, életünk hosszabb és rövidebb ciklusait, sorsfordulóinkat és azt, hogy kapcsolatainkban milyen férj/feleség, szülők, barátok vagyunk s milyenek lehetnénk ha megfelelően működtetnék adottságainkat, képességeinket.

A numerológia tükröt állít elénk, melybe sokszor nem könnyű belenézni! Segítségével felismerhetjük életfeladatunkat, megtalálhatjuk helyünket a világban. Elindulhatunk a változás útján, hogy harmóniába kerüljünk önmagunkkal és a világgal.

Az elemzés mindig személyre szabott, a gyermekkorból indulva, a jelen személyiségjegyeit elemezve, a közeli és a távolabbi jövőre vonatkozó iránymutatásokkal zárul. A párkapcsolati összefüggések mindig nagyon tanulságosak, de a szülőkkel, a gyermekekkel és a testvérekkel kapcsolatos konfliktusokra is gyakran megtaláljuk a magyarázatot az elemzésben. A beszélgetés végén írásban is átadjuk a részletes jellemzést. Izgalmas önismereti beszélgetés ez, elgondolkodtató felismerésekkel és valódi támogatást nyújtó „útravalóval”.

Ha úgy érzi, szeretné még jobban megismerni önmagát és könnyebbé tenni az életét, szeretettel várja egy elemzésre: Tekes Katalin numerológus.

Numerológiai elemzés díja
  • egy személy elemzése 10.000 Ft
Jelentkezés elemzésre >>