Munkatársaink

Klement Anna Több mint 10 éve, hogy elkezdtem érdeklődni az alternatív gyógymódok iránt. Természetesen -mint mindenki-, először a saját problémáim megoldásai motiváltak ebben. Később rájöttem, hogy nem csak saját magam fejlesztése, gyógyítása, megértése a feladatom, hanem másoké is. A tanulmányaimnál mindig arra törekedtem, hogy az adott témákat, szakokat a legmagasabb szintig megtanuljam és elsajátítsam. Vallom és élem azt a hitemet, hogy az embernek a legjobbat és legtöbbet kell nyújtani a tudásából, lehetőségéből, bármilyen területen is végezze tevékenységét. A mi szakmánk - sok másikhoz hasonlóan - megkívánja, hogy a szakember folyamatosan, ahogy a világ is változik, tovább képezze magát, így én mindig diák is vagyok, nem csak tanár. Végzettségeim:

 • Kineziológus (Brain Gym, One Brain I-XII., Gyerek tanfolyam oktató, Touch for Health I-IV., Stressz realise I-IV., Metabolikus kineziológia, Wellness kineziológia, TEK ( Transzgenerációs epigenetikus kineziológia), Élet Mandalája I-V., Bőség, Allergia, stb
 • Kineziológia oktató (több tekayen)
 • Természetgyógyász
 • Grafomnézis ( Rajzelemzés ) - oktató
 • Reiki mester – tanár
 • Aroló Tifár - tanár
 • Atlantiszi szellemgyógyász mester – tanár
 • NLP
 • Tradicionális Feng Shui tanfolyam
 • „Professzor a mamám” tanfolyam (okos – baba program)
 • Zsigmond Király Főiskola közgazdász és humán erőforrás manager
 • Külkereskedő
klementne_huj_hajnalka_kis.jpg

Klement Ottó

Klement Ottó vagyok, Budapesten születtem 1970-ben. Nagyfokú kiváncsiságom a dolgok, és az élet iránt igen korán kialakult. Ennek korai megnyilvánulásai, szüleim nem nagy örömére, hogy minden kezembe került dolgot szétszedtem, mert érdekelt, hogy mitől és hogyan működött. A "működött" pontos kifejezése volt az eredménynek. Az érdeklődés és a "mélyrelátás" továbbra is jelen volt életemben, tarkítva a "kételkedés jogával" amikor saját életbeli ( munkahelyi, családi és egészségügyi ) konfliktusok, problémák tarkították életem.
Ebben az időben (1998) ismerkedtem meg feleségem révén a kineziológiával, mint terápiás módszerrel. A saját tapasztalatom annyira pozitív volt, hogy amikor lehetőségem nyílt arra, hogy elsajátíthassam a módszer alkalmazását, akkor elindultam ezen az úton. Az elmúlt 12év alatt lettem Kineziológia-, Grafotherapeuta-, Reiki Oktató és tanultam számos egyéb módszert, NLP, Hipnózis, Feng-Shui, Grafológia, amiknek segítségével lett olyan az életem amilyennek én szeretném, és lehetek négy gyermek boldog édesapja, valamint feleségem szerető férje.
A kiváncsiságom a mai napig megmaradt a miértekkel és a hogyanokkal kapcsolatban, ami hozzásegít ahhoz, hogy fenntartsam nyitottságomat az új dolgok iránt, és továbbra is a saját tapasztalatom alapján foglaljak állást mellettük.
Ma már nem csak tanulok, hanem élem és tanítom az eddig elsajátítottakat.


Végzettségeim:

 • Kineziológus (One Brain I-XII., Gyerek tanfolyam oktató,  TEK ( Transzgenerációs epigenetikus kineziológia)
 • Kineziológia oktató (több tekayen)
 • Grafomnézis ( Rajzelemzés ) - oktató
 • Reiki mester – tanár
 • NLP
 • Tradicionális Feng Shui tanfolyam
web.jpg

Tekes Katalin 45 éves közgazdász, kineziológus, rajzelemző, Reiki Mester-tanár, Arolo tanár, numerológus. Egy betegség kapcsán ismerkedtem meg 6 évvel ezelőtt az energetikai gyógyítással. Döbbenetes volt számomra, hogy szellemgyógyászattal egy nagy vesekövet pár hét alatt teljesen meg lehet szüntetni, fájdalom nélkül távozik a testből apró pici morzsákban. Nem hittem volna el, ha nem a szemem előtt történik. Nem mondhattam, hogy nem hiszem, amit látok! Ez indított el a tanulás útján. Reikivel kezdtem, Aktív Szellemgyógyászattal és Aroloval, majd AROLO TIFÁR-ral folytattam. Közben megismerkedtem Klement Annával és rajta keresztül a kineziológiával. Az önismeretben, önmagam megértésében és tudatos változtatásában, az „önépítésben” -ahogyan én nevezem- nagyon sokat segített. Vitt a lelkesedésem tovább, elkezdtem kineziológiát tanulni Dr. Varju Mártánál. A Brain Gym, TOUCH for HEALTH, Stressz Realise vizsgák után  ONE BRAIN-t tanultam, emellett természetgyógyászatot és rajzelemzést. Egyszerűen nem tudom abbahagyni a tanulást! Numerológiát a kineziológiával egy időben tanultam és nagyon megszerettem. Segít megérteni önmagunkat és a körülöttünk lévők viselkedését, ezáltal megkönnyíti az elfogadást is. Megmutatja feladatunkat és az utat, melyet követve könnyebb előrehaladnunk. A numerológiai elemzés sokakat elindított az önismeret, az önelfogadás és a változás útján megértve saját magukat és a környezetükben lévők viselkedését. A Gradyel -  „ÉLETiskolában” numerológiai és rajzelemzést, kineziológiai kezelést, életvezetési tanácsadást, Reiki kezelést, Szellemgyógyászati kezelést, Tifar kezelést végzek, valamint numerológia (számmisztika) Reiki és Arolo tanfolyamokat tartok." 
tekes_kati.jpg


Escher Andrea kineziológus, mentálhigiénikus, Hellinger- féle családállító. Escher Andrea

Makra Ildikó Judit Pedagógus és Grafológus szakoktató, szaktanácsadó vagyok.

Grafo-pedagógusként, több mint 20 éve Írászavar javításával, megelőzésével emellett Grafológiai elemzésekkel (rajzelemzéssel és szimbólumértelmezéssel is) segítem a gyermeket, családokat; a felnövő és felnőtt embereket.

Elsődlegesen Interaktív grafoterápiával foglalkozom.

Minden életkorban alkalmassá teszem a finommozgást az olvasható írásra. Pszichológiai, pedagógiai és széleskörű egyedi módszertani ismereteimmel egyénileg segítem, fejlesztem a hozzám fordulókat.
Sok humorral, ötleteiket figyelembe véve intenzív, de játékos grafomotoros fejlesztéssel készítem fel az élet változatos írásbeli vagy egyéb finommotoros koordinációt igénylő helyzeteire. Közösen alakítunk ki az egyén sajátos írómozgására építve, olyan kvázi-betűket, melyeket könnyen létre tud hozni alkotójuk. Így segítve az olvasható írást, mely az iskolaváltások, tanárváltások, felvételik, kísérőlevelek alkalmával előnyösebb helyzetbe hozzák a személyeket. Munkám igen sikeresnek bizonyul. A gyermekek, kamaszok és felnőttek egyaránt ugrásszerű fejlődést produkálnak, saját motivációjukra alapozva.

A színek és formák szimbolikája mellett a rajzok, firkák vonalak értelmezése, ezzel a személyiség közös alakítása is egyedi feladatom, mely a pszichológia részterületéhez tartozik. A grafológia, írás és rajzelemzés, a síkba dermedt vonalak, minták üzenete közös haladást segít elő. A vonalak, mint mozgás a papíron és a mozgást létrehozó kéz finommozgása, mozgásvezérlése, ezen kívül a kialakuló finommotoros koordináció kérdése, teljes összefüggését mutatja meg.

Grafomotoros fejlesztéssel, grafo-pedagógiával, grafológiával, rajzelemzéssel, szimbólum értelmezéssel, diszgráfia prevenció-korrekcióval foglalkozom.

team_makra-ildiko-judit.jpg