Energetikai kezelések

Energetikai  módszerek, amelyeket alkalmazunk a kezelések során:

A Reiki Accociation International-t (R.A.I.) 1990-ben Németországban alapították az alternatív gyógyászat jelentős személyiségei és ismerői, gyakorlott gyógyítók F.E. Eckard Strohm vezetésével. Ennek a nemzetközi szervezetnek a célkitűzése, hogy az energetikai gyógyító módszerek oktatásával az embereken segítsen. (www.rai.hu)

REIKI  (R.A.I. technika)

A REIKI japán eredetű szó, jelentése egyetemes Isteni energia, mely az intelligens Isteni energia közvetítésén alapul. Kizárólag a gyógyulást, a gyógyulttá válást valamint az emberi, állati és növényi egység megtartását szolgálja.
Testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. Könnyen és gyorsan alkalmazható, hatékony módszer. Segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

Beindítja az öngyógyító mechanizmusokat, fájdalomcsillapításra is nagyszerűen alkalmazható.

Jelentkezés REIKI kezelésre >>

AROLO (R.A.I. technika)

Atlantiszról származó energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és megszűntetését célirányos energetikai kezeléssel. Speciális szimbólumokat alkalmaz, melyek támogatják és mélyrehatóan segítik azt, aki Arolo kezelésben részesül.
Elősegíti a spirituális tanulófolyamatok megoldását, testi-lelki harmóniát hoz létre.

Jelentkezés AROLO kezelésre >>

AKTÍV SZELLEMGYÓGYÁSZAT  (R.A.I. technika)

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemgyógyászatnak" nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely ma is egyedülállóan hatékony a betegségek megszüntetésében.

Gyors segítséget nyújt az akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást ad a gyógyulás elősegítésében. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal, például az AROLO-val, mert a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését illetve megszűnését szolgálja, az AROLO pedig a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

Ide tartozik az úgynevezett  „pszi-sebészetet” is, a vér nélküli energetikai műtét, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Ez a technika gyorsaságával és hatékonyságával tűnik ki, nagy segítség azok számára, akik a hagyományos műtéti beavatkozást el akarják kerülni.

Jelentkezés szellemgyógyászati kezelésre >>

TIFAR  (R.A.I. technika)

Az Atlantiszról származó AROLO mesterfokozata az AROLO TIFAR. Speciálisan programozott, beavatott kristályok energiájának segítségével a betegségek okát szünteti meg a hibás belső energiastruktúrák helyreállításával és magas rezgésű gyógyító energiák közvetítésével.

Jelentkezés TIFAR kezelésre >>

KRANIOSZAKRÁLIS TERÁPIA

Jelentkezés kranioszakrális terápiára >>

RECONNECTING (kapcsolat teremtő gyógyítás)

Jelentkezés reconnecting kezelésre >>

MILLIMÉTERES HULLÁMTERÁPIA

Jelentkezés milliméteres hullámterápiára >>