Bemutatkozás

Klement Anna vagyok, a Gradyel ÉLETiskola vezetője.

anna.jpg

Felnőttképzési szám: 00756-2009

Több mint 10 éve, hogy elkezdtem érdeklődni az alternatív gyógymódok iránt. Természetesen - mint mindenki -, először a saját problémáim megoldásai motiváltak ebben. Később rájöttem, hogy nem csak saját magam fejlesztése, gyógyítása, megértése a feladatom, hanem másoké is. A tanulmányaimnál mindig arra törekedtem, hogy az adott témákat, szakokat a legmagasabb szintig megtanuljam és elsajátítsam. Vallom és élem azt a hitemet, hogy az embernek a legjobbat és legtöbbet kell nyújtani a tudásából, lehetőségéből, bármilyen területen is végezze tevékenységét. A mi szakmánk - sok másikhoz hasonlóan - megkívánja, hogy a szakember folyamatosan, ahogy a világ is változik, tovább képezze magát, így én mindig diák is vagyok, nem csak tanár. Végzettségeim:

 • Kineziológus (Brain Gym, One Brain I-XII., Touch for Health I-IV., Stressz realise I-IV., Metabolikus kineziológia, Wellness kineziológia, Rekonstrukciós kineziológia, Élet Mandalája I-V., Bőség, Allergia, stb
 • Grafomnézis ( Rajzelemzés ) - oktató
 • NLP
 • Közgazdász és humán erőforrás manager
Renben Vagy Team
Az elmúlt időszakban egyre több kiváló szakember és oktató csatlakozott a Rendben Vagy-ho+z Valamennyien elismert szakemberek, komoly tapasztalattal rendelkeznek és természetesen tudásukról vizsgákon adtak számot, képesítést igazoló oklevelekkel rendelkeznek. Nálunk mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb módszert a problémái megoldására, akár egyéni kezelést, akár tanfolyami formát keres. Sokszor tapasztaltuk, hogy az egyéni kezelés sikere után klienseink szeretnék megtanulni a kezelési technikát, gyógyító módszert. Tanfolyamainkon mindenkinek átadjuk a tudást, így nemcsak a saját fejlődését támogatja aki tanul, hanem másoknak is tud majd segíteni. Számos lehetőséget kínálunk munkatársaimmal együtt, melyek hatékonyan segítenek és eredményesek
 • a problémák okainak feltárásában, megértésében és a megoldás megtalálásában
  Erre a célra elsősorban a kineziológia alkalmas, számtalan speciális oldási lehetőséggel (generációs oldás, bőség elérését akadályozó tényezők oldása, jobb/bal polaritás integrációja, allergia okainak oldása, Bach és MAUI és TAO esszenciák, félelmek és függőségek oldása, stressz-oldás és a stressz-kezelés megtanulása, testsúlybeállítás fogyókúra helyett a tudatalatti segítségével, stb.)
 • kialakult betegségek kezelésben
  Az energetikai kezelések (Reiki, Arolo, Szellemgyógyászat) elsősorban a betegség (tüneteinek) megszüntetésében nyújtanak segítséget, míg a kineziológia, belső utazás, Tifár stb. a betegség okát feltárva és megértve segít meghozni azokat a döntéseket és változtatásokat az életünkben, amelyekkel elkerülhető a betegség újbóli visszatérése.
 • az önismeretben támogatnak
  A kineziológián kívül a grafomnézis (rajzelemzés), a numerológiai elemzés és az asztrológiai elemzés az önismeret bástyái. Megismerve és megértve önmagunkat, képessé válunk arra, hogy megértsük és elfogadjuk a környezetünkben élőket.
 • a személyiség fejlődésben, az „önépítésben” visznek előre
  Elsősorban a tanulás, a tudás visz előre a fejlődésben. Tanfolyamainkon megtanítjuk az energetikai gyógyítás (Reiki, Arolo, Szellemgyógyászat) és feltöltődés technikáit, alapszinttől a mesteri fokozatig. Ezzel önmagunknak és másoknak is tudunk segíteni.
  Kineziológia, szimbólumterápia, asztrológia és a grafomnézis (rajzelemző) tanfolyamaink egyrészt a saját fejlődést szolgálják rendkívül hatékonyan és a környezet számára is látványosan, másrészt lehetőséget adnak arra, hogy szeretteinken, barátainkon, ismerőseinken segítsünk.