Arolo I-II

AROLO tanfolyam

Atlantiszról származó energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és megszűntetését célirányos energetikai kezeléssel. Speciális szimbólumokat alkalmaz, melyek támogatják és mélyrehatóan segítik azt, aki AROLO kezelésben részesül.

Elősegíti a spirituális tanulófolyamatok megoldását, testi-lelki harmóniát hoz létre. R.A.I. tanáraiként (lásd www.rai.hu) oktatjuk az AROLO-t, melynek az I. és a II. szintjét taníthatjuk. Az AROLO mesterfokozata az AROLO TIFAR I. és II, melyet csak a R.A.I.-nál lehet elvégezni.

AROLO I.

A tanuló megismerkedik az AROLO munkamódszerével és annak különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A kódszimbólumok segítségével hozzáfér a "páciens" különböző energetikai szintjeihez, és választ kap arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint(ek) csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.

Tanfolyam ideje 1 nap:
Időpontok:
2017.
január 28. szombat
február 18. szombat

Tanfolyam díja: 9 500.- Ft A tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.

Oktató:

Tekes Katalin

Jelentkezés a tanfolyamra >>

AROLO II.
Az AROLO II. fokozatába történő beavatás után lehetővé válik a különböző szintek energiastruktúráinak módosítása. Ennek tisztító, erősítő, megszüntető és harmonizáló hatása van a blokkokra, a viselkedési mintákra és a tanuló-folyamatokra. Lehetővé válik a karmikus folyamatok támogatása szimbólumokkal valamint élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, homeopáthiás szerek és kozmetikumok megfelelő adagolásának ill. potenciáljának a kitesztelése.

Feltétele: AROLO I. elvégzése

Tanfolyam ideje 1 nap:
2017.
március 04. szombat


Tanfolyam díja: 17 700.- Ft A tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet a R.A.I.-tól kapja a hallgató.

Oktató: Tekes Katalin

Jelentkezés a tanfolyamra >>